Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
Dragii mei, va multumesc din suflet pentru ca m-ati primit in grupul vostru; v-am descoperit tarziu, dar tare m-am bucurat ca v-am "gasit" .
Am invatat multe de la voi, sunteti niste oameni absolut deosebiti si imi sunteti dragi cu totii.
Va tin pumnii!Spor.. :luck:
Eu " am meditat" la cele intamplate ( am picat cu 7,25), si , am ajuns la concluzia ca...... e musai de continuat!:D De altfel, n-am avut nici o clipa in cap ideea de a renunta.
Deci, doamnelor/domnilor, va rog sa-mi spuneti si mie ce carti ati mai
comandat ca sa stiu si eu cu ce incep...
Cip, stiu ca ai postat undeva pe tema asta, ai putea te rog sa ma ajuti?
Pana imi achizitionez materialele, o sa ma odihnesc.... si dupa cum v-am mai spus, o sa ma bucur de iarna, ca la M Ciuc, ningeee ( spre imensa mea bucurie si spre necazul sotului meu care nu suporta iarna :D ).
Va pup, si ne mai auzim.
LAELIA, ÎMI PARE FOARTE RÃU Cà AI PICAT CU NOTA ASTA MARE. REPET IARêI DIN NOU ªI ÎNCà O DATà REITEREZ FELICITÃRILE MELE PENTRU DRAGELE DE LARRYSA ªI PETRA, AŢI FOST TARI! ªI BUNà DIMINEAŢA TUTUROR!
Buna dimineata. Va invit la putina relaxare si o caffa fierbinte. Cat despre tigara nu stiu ce sa zic, eu unul doresc sa ma las cat de curand ca nu se mai poate. Am fumat in ultimele 2 saptamani inainte de examen de nu mai stiu de mine.
Si acum lista cartilor pe care le-am comandat:
1. Teste grilă pentru concursuri şi examene - Gabriela Răducan, Adrian Mihai Hotca, Mircea Damaschin, Carolina Maria Niţă, Ana Maria Mihai (33,30 Hamangiu)
2. CODUL DE PROCEDURÃ CIVILÃ. Recursuri în interesul legii, decizii ale Curţii Constituţionale, legi uzuale - Actualizat Legea micii reforme (18,00 - Hamangiu)
3. CODUL PENAL. CODUL DE PROCEDURÃ PENALÃ. Recursuri în interesul legii, decizii ale Curţii Constituţionale - Actualizat Legea micii reforme - ingrijit de
Tudorel TOADER (24,30 - Hamangiu)
4. Drept penal. Partea generala. Partea speciala - Mihail Udroiu (55,17 CH Beck)
5. Procedura penala. Partea generala. Partea speciala - Mihail Udroiu (estimativ 80 - CH Beck)
6. Drept procesual penal - Mapa de seminarii - Ion Neagu, M. Damaschin (59 UJ)
Total (fara pct. 5 care este precomanda momentan) = 189,77 + 20(taxe) = 209,77
O zi buna tuturor !!!