Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
bineinteles ca se poate....
m-am uitat si eu mai bine si prin listele de anii trecuti....si-am vazut ca, in general, lumea e perseverenta!!!
am vazut si oameni care de la un examen la altul au luat 1,85 in plus, dar si oameni care au luat 2,45 in jos....:(concluzia mea e ca nu pot sa zic ceva, ca as stii mai bine vreo materie si s-o las nerepetata :(
Cred ca cea mai mare greseala pe care am putea s-o facem acum ar fi sa consideram ca stim ceva si nu repetam. Eu repet tot si fac grile la tot pana imi vor iesi pe urechi. Imi impart materia astfel incat pana pana la anuntarea examenului (daca se da in 20 martie se anunta in 3 februarie) sa am materia repetata o data si verificata cu grile, iar dupa anuntare sa mai repet o data plus jurisprudenta + grile. Cred ca voi incepe sa iau ceva lecitina, ginco biloba - cica e nevoie sa iei cu 2-3 luni inainte de momentul in care a i nevoie.
Buna dimineata si spor la studiu celor care s-au apucat deja! Eu astazi vreau sa-mi plang de mila ca sa pot trece mai departe, iar de maine sa ma apuc de invatat. Voi cu ce ati inceput?