avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Salutare! A cumparat ceva, TGO Statescu si Barsan, si Dr. reale -Boroi ,Pivniceru si altii. Pe civil general cred ca voi ramane cu Boroi.Daca aveti materiale care pot fi trimise, va rog, pe artaxro@yahoo.com.
Am gasit la librarie codurile, civil si penal adnotat, aparute noiembrie 2010, dar cum am stat izolata pina in 21.nov, nu stiu ce vrea " mica reforma", si daca erau cuprinse modificarile.Mi-am zis ca nu le iau pana nu ma lamuresc, stiu ca cineva le-a comandat, Donia cred...Cand iti vin cartile, poate ma anunti si ma lamuresc daca sunt cele pe care le-am vazut, atunci le-as lua...
pe dreptonline.ro sunt foarte multe materiale ....am vazut ca spetele sunt simplificate si e extras doar ceea ce e esential....
nu am dat examen pt ca nu am vechime dar am urmarit cu interes discutiile voastre..va urez sa aveti in continuare putere sa treceti peste acesta nereusita si sa va mobilizati cat mai repede pt examenul din martie...va admir pt faptul ca ati reusit sa ramaneti o echipa
Frunzarind forumul in cautare de materiale am gasit si mapa lui neagu (postata de camicris) Carmen a postat o parte din capitole...vreau si eu sa va ajut cum pot si postez restul de capitole pe care le-am gasit..sper sa va fie de folos

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

sper sa functioneze:)
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
ContSters92291, utilizator
artax, cat ai dat pe reale? cred ca trebuie sa-mi iau si eu o editie din secolul asta....
incercati sa rezolvati testele interactive de grile de pe dreptonline.ro....seamana foarte mult cu stilul grilelor de la examenul din toamna asta...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)