avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
thomas28 a scris:

hai ca v-am bagat pe toti in priza!!!
camicris cu forumul...
eu cu civilul general....
multi repeta deja actul juridic civil...
pai ce mama naibii!?!? nu suntem noi in stare sa luam examenul la primavara????!!?
Hai sa facem si niste grile dupa ce terminam cate o materie, ce ziceti? Eventual cate o speta.........
Dragii mei , v-am urmarit cu interes chiar daca am facut acest lucru din umbra. Vazand dorinta si ambitia voastra am uploadat pe scribd tot ce am descarcat de pe aici (zz-man, camicris etc) , de prin alte parti si care poate va vor fi de folos. Daca mai aveti si alte materiale va rog sa le uploadati sau sa mi le trimiteti ca sa le pot incarca si eu pe scribd. Mie personal imi place sa le am ordonate - sa nu caut de nebuna dupa ceva.:O
[ link extern ]
Si eu va recomand vitamine, efortul psihic este extraordinar, nu o luati prea abrupt ca nu rezista organismul.
Eu am luat vitamine pe toata perioada studiului si am avut totusi surpriza ca inainte de examen sa am o cadere de Ca manifestata foarte neplacut ca mi-a tremurat vocea, mainile si picioarele in sala de judecata la un complet de stagiar . A fost penibil.
petra, multumim
am citit si motivarea de la contestatii la civil si proc.civ......
am contestat chestia cu aratarea titularului...am citat din Tabarca....am citat si pag.....si ....in motivarea lor se raspunde altor argumente, probabil invocate de alti nemultumiti...
nici la proc.civ. la intrebarea minunata cu citarea nu mi s-a parut in regula sa nu faca deosebirea in intrebare, e vorba de citare pt.primul termen, sau e vorba de citare in continuare...
si raspunsurile au fost ceva de genul "sunteti voi tampiti si nu ati inteles despre ce e vorba"
poate asa o fi la mine....
Scuze de intarziere...am avut cam mult de lucru la serviciu ca....dipa o pauza de o luma jumatate s-au cam adunat....nu v-am uitat cu mapa lui Neagu....dar constat ca nu o mai am in PC-ul de la serviciu....am vb cu o colega si a spus ca mi-o trimite maine pe email....cum o primesc o postez aici pentru toti forumistii destoinici....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)