Andreea Tastaman a scris:
Pe scribd sunt uploadate materilelel luizz-man, mapa lui neagu, manuale de drept ale lui Beleui, Boroi, Mateut, infractiuni prevazute de legi speciale - ma surprinde ca nimeni nu s-a uitat - am crezut ca va ajuta........ iar de pe scribd descarci ff repede si simplu.
Spun asta pt ca din posturile ulterioare legate de mapa lui neagu si ril-urile lui zz-man a reiesit ca nu s-a uitat nimeni pe uploadurile facute.... poate trebuia sa pun link mura in gura????!!!!!
link aici
[ link extern ]
Andreea, eu una iti multumesc din suflet pentru tot ce-ai postat acolo, e laudabil efortul tau. Abia acum am reusit sa intru pe scribd, dupa ce m-am descaltat ca tb sa ma loghez si eu ca tot omu', si chiar am descarcat ceva materiale. Cele postate de zz-man le aveam deja de la el, beleiu, boroi le-am descarcat zilele trecute de la un alt forumist cu suflet mare, iar "mapa" lui neagu o aveam deja de la camicris, inafara de cap IX pe care in sfarsit am reusit acu sa-l descarc de la tine.
Intre timp m-am hotarat totusi sa comand mapa, am gasit-o pe librarie.net, intr-adevar au reduceri si mi-am luat inima-n dinti si am comandat si toate cursurile de civil pe care nu le aveam sau erau mult prea depasite (Deak, Barsan), inclusiv realele lui Boroi & Pivniceru. O carutza de bani, ma imprumut si eu, ce sa fac, am apelat la sponsorizari, la bunici, parinti, asta e de acum, macar sa fie cu folos #-o.
Mai ramane sa comand Toader ultima editie si Mitrache, si eventual codurile actualizate, am gasit ca si la hamangiu au reduceri.Cred ca e mai mult decat suficient.