avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
petra13 a scris:

Pentru Carmen Miron
Nu stiu daca iti mai amintesti discutiile private, dar ia-o asta ca pe o incurajare, chiar daca poate nu sunt in masura eu sa incurajez pe altii.
La CEDO am facut 4 din 5 intrebari si ca mine sunt si altii.

eu cedo am facut praf si pulbere ... dar nu am citit si nici nu le-am nimerit
AM NOTAT MARE ÎN AGENDÃ - ªI VÃ CITEZ DIN MEMORIE, FIINDCÃ NU AM GÃSIT ÎNCÃ NERVII ªI CONCENTRAREA SÃ ÎMI FAC O ANALIZÃ A CEEA CE AM FÃCUT PENTRU CONCURSUL ÃSTA - "NU TE COMPLICA ÎN RAŢIONAMENTE SUPER-SOFISTICATE. NICI NU EªTI ÎN STARE DE AªA CEVA ªI NICI NU E CAZUL!". AICI NU AM GREªIT, DAR AM GREªIT LA ALTELE.
carmen_miron a scris:

petra13 a scris:

Pentru Carmen Miron
Nu stiu daca iti mai amintesti discutiile private, dar ia-o asta ca pe o incurajare, chiar daca poate nu sunt in masura eu sa incurajez pe altii.
La CEDO am facut 4 din 5 intrebari si ca mine sunt si altii.

eu cedo am facut praf si pulbere ... dar nu am citit si nici nu le-am nimerit
Lasa ca mai importante sunt spetele si mai valoroase
Andreea Tastaman a scris:

Pe scribd sunt uploadate materilelel luizz-man, mapa lui neagu, manuale de drept ale lui Beleui, Boroi, Mateut, infractiuni prevazute de legi speciale - ma surprinde ca nimeni nu s-a uitat - am crezut ca va ajuta........ iar de pe scribd descarci ff repede si simplu.
Spun asta pt ca din posturile ulterioare legate de mapa lui neagu si ril-urile lui zz-man a reiesit ca nu s-a uitat nimeni pe uploadurile facute.... poate trebuia sa pun link mura in gura????!!!!!

link aici
[ link extern ]

Andreea, eu una iti multumesc din suflet pentru tot ce-ai postat acolo, e laudabil efortul tau. Abia acum am reusit sa intru pe scribd, dupa ce m-am descaltat ca tb sa ma loghez si eu ca tot omu', si chiar am descarcat ceva materiale. Cele postate de zz-man le aveam deja de la el, beleiu, boroi le-am descarcat zilele trecute de la un alt forumist cu suflet mare, iar "mapa" lui neagu o aveam deja de la camicris, inafara de cap IX pe care in sfarsit am reusit acu sa-l descarc de la tine.
Intre timp m-am hotarat totusi sa comand mapa, am gasit-o pe librarie.net, intr-adevar au reduceri si mi-am luat inima-n dinti si am comandat si toate cursurile de civil pe care nu le aveam sau erau mult prea depasite (Deak, Barsan), inclusiv realele lui Boroi & Pivniceru. O carutza de bani, ma imprumut si eu, ce sa fac, am apelat la sponsorizari, la bunici, parinti, asta e de acum, macar sa fie cu folos #-o.
Mai ramane sa comand Toader ultima editie si Mitrache, si eventual codurile actualizate, am gasit ca si la hamangiu au reduceri.Cred ca e mai mult decat suficient.
magiunel, ai mare dreptate!
asta am facut eu azi cu prima grila inm....rationamente supersofisticate si, m-a apucat plansul cand am vazut cat am facut!!!!
cu a doua grila am mai venit de acasa.....m-am abtinut in a fi eu profesor de drept si, rezultatul a fost mai aproape de realitate....
dar si intr-un caz si in celalalt, concluzia este absolut clara: mai am de invatat, si aia pe indelete, ca altfel mi se amesteca neuronii in cap si.... visez numai soricei :D

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)