avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
fluturas1980,
asa am zis si eu, ca spetele sunt mai valoroase; si chiar sunt, si de aceea nu sunt pe lista celor care asteapta rezultatul.....si culmea, asta cu toata practica mea:D
Si eu zic ca norocul e important.La CEDO am facut 5 desi de la exam trecut nu am citit deloc, atunci reusind sa fac 3 desi citisem inainte.
De exemplu, mie mi-a folosit discutia de pe forum despre instigare chiar inainte de exam, am citit in amanunt pt. ca am realizat ca nu stapanesc f. bine, si chiar nu am gresit niciuna din intreb care au fost legate de intigare . Citind instigarea am citit si tentativa si complicitatea, si evident ca si asta mi-a folosit, la aia cu lipsirea de libertate in toate formele complicitatii ( daca nu as fi citit inainte sigur o greseam, caci nu faceam distinctia intre ajutorul dat inainte si in timpul executarii ), la aia cu tentativa relativ improprie ( lipsa obiectului de la locul sav. faptei ),dar din pacate norocul este elastic nu supraelastic si au fost multe altele, pe care le-am gresit, le-am amestecat, nu am fost sigura si am pus in final alt rasp care era gresit desi primul era corect ( am 10 intreb la care daca lasam rasp initial ar fi fost ok ). Concluzia = nesiguranta care vine din cunoasterea insuficienta a materiei.
Oh, Valentina ... ai pus degetul direct pe rana ... asa este ... eu am fost mai desteapta ... am modificat 7 (SAPTE ) spete ... de ce? ... mi s-a parut ca trebuie sa fie ceva la mijloc ... de fapt, nu am fost sigura ... daca le stapaneam naibii nu aveam de ce sa le modific ... oh, da si 8 grile, la unele am adaugat, la altele am sters variante, ca deh ...
Exalt ca am facut penalul cu 9 - si evident ca daca nu taiam varianta "a" de la legitima aparare, ar fi fost de 10 puncte ... si tot asa ...
Ma tot uit la subiecte si ma minunez de ce a putut fi in capul meu ...
stiti bancul cu nebunul care mergea cu masina pe autostrada pe contrasens???
nu ... dar cred ca vei zice ca noi suntem nebunii :O

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)