avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
alcali a scris:

Salutare, tuturor! Ma inscriu si eu pentru....examenele de anul viitor :">. As da si in martie , as da si in noiembrie.....Nu stiu sigur de martie pentru ca mi-e teama ca e cam tarziu sa incep acum studiul....Sper ca ma primiti intre voi! Si bafta celor care isi asteapta rezultatele. Sa vindeti reteta succesului apoi.:blush2:

EU pentru martie 2010 am inceput in 15 ianuarie si aveam si fetita mica.
asa ca nu este tarziu.ce-i drept am luat doar 6,10, dar a fost totusi un pas.
cip 3118 are dreptate, reteta ti-o faci singur/a.
Buna dimineata!
Timpul trece, amintirile poate neplacute incep sa se stearga incet, incet, si ne pregatim de o noua etapa - aceea in care vom perfectiona ceea ce noi deja stim - sunt convinsa ca va sosi si vremea noastra, sunt sigura, ca la un moment dat, usa pe care vrem sa intram se va deschide si pentru noi.
Deocamdata....... e iarna!:)
Au cazut primii fulgi de zapada, orasele incep sa imbrace haina de sarbatoare , copiii intreba tot mai des " Cand vine mos Craciun?"
Imi plac foarte mult sarbatorile, imi place iarna ( spre disperarea sotului meu :)), imi place sa ma bucur ca un copil de tot ceea ce inseamna bucurie, lumina, cadouri.....
Pentru sufletele calde si sensibile ( dar puternice), permiteti-mi sa va propun cu drag o melodie superba :
[ link extern ]
O duminica placuta!
Draga Laelia, te rog sa speri pana in ultimul moment, tu ai dreptul sa o faci :D ... si la noi in familie se simte parfum de sarbatori ... si de carnati (ne-au taiat parintii vineri porcul :D)
Si noi asteptam pe mosu ... La noi in familie iarna vine cu aniversari asa ca de la mos Nicolae pana in 11 ianuarie o tinem intr-un chef =D>
15 sapatamani pana la viitorul examen - in care intra si sarbatorile e foarte putin ... va trece iarna asteptand examenul ... am facut planul de bataie, am acceptat infrangerea tragand invataturile de rigoare - lucrurile simple trebuie tratate cu aceeasi atentie ca cele care mi-au pus mintea la contributie pt a nu mai repeta greseala din 21 noiembrie.
Fie ca armonia si linistea ce vin odata cu sarbatorile sa ne cuprinda, sa ne faca mai buni... cu drag din Oradea
Buna voinicilor ... hihihi ... a devenit indispensabil sa intram pe forum ... na mananca palmele de vreo procedura .... las' ca trec si sarbatorile si atunci ...
Intre timp ... ma uit la Pistruiatul ... fac planuri de cum sa impodobim casa ... cand vine mosu' la Ayan ...intr-un cuvant o sa ma bucur de primele lui sarbatori, o sa ma bucur ca suntem sanatosi, o sa ma bucur ca ne avem unii pe altii ... nu s-a terminat lumea dupa examenul asta - desi inca ma mai doare stomacul de manioasa ce sunt pe mine - ... si pana la sarbatori o sa mai citesc cate ceva, fara sa mai neglijez familia.
Sa rugam pe Dumnezeu sa ne dea sanatate si putere pentru urmatorul examen, ca tare mai avem nevoie.
Va imbratisez pe toti si sa aveti o duminica linistita!
salutare si de pe la noi!:D
ce mai faceti?mai am 2 zile si pun mana iar pe carti...deocamdata mi-am facut planul de bataie=D>
sa vedem daca gasesc o solutie si pentru Timea...ca deocamdata toti se dau lovitiX-(
:hugall::coffee::love:

si noi asteptam sarbatorile...mai ales ca acum Timi stie de Mos Craciun=D>

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)