avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
nu a fost sa fie....undeva, probabil, exista ceva mai bun pentru tine....
dar tot in magistratura ... ca io nu renunt nici in ruptul capului
carmen_miron a scris:

phelippa a scris:

1a
2c

corect ... par usoare dar intrebari de genul asta am gresit eu ... m-am inecat ca tiganu la mal #-o
Asa am patit si eu. Dar vez, intr-un fel gandim acasa si in alt fel gandim in timpul examenului , in conditii de stres, emotii, oboseala, etc
pentru a evita toate aceste aspecte trebuie repetat, facut grile la greu pentru a deveni practic un automatism ... cand vezi intrebarea sa stii raspunsul, imbulinezi si iesi din examen ... scurt si la obiect ... asta am reusit la spete intr-un procent onorabil citind jurisprudenta la greu ... asta e raspunsul si la grile - cum spunea thomas "repetitio mater studiorum est"
multi dintre noi suntem deziluzionati din cauza pierderii examenului si normal ca acum ne ambitionam si mai mult pentru reusita... toti speram si bineinteles ne luptam.
Dar ma intreb vom mai avea oare sansa sa mai sustinem cat de curand acest examen, mai exact cand vom avea o informatie certa (o perioada aproximativa) cand vom mai putea incerca, stie cineva dintre voi?
cat mai repede, cu atat mai bine. O fi in martie ca anul trecut sau ....aveti idee?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)