avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
nu mai pot de curiozitate sa vad cu cat se intra...ca sa stiu cat de mult trebuie sa mai invat, sa adaug la punctaj :fight:
si eu vreau sa vad cat de tare trebuie sa ma zgarii pe ochi #-o
Si mie mi-a stomacul strans ... vorba lui Carmen ...
of, in loc sa ne bucuram astazi ... stau sa imi planific materia si cand ma gandesc ce putin timp este de fapt ...
Prieteni, va salut, mi-ati lipsit!Ce-ati mai facut zilele astea? Am lipsit cateva zile, am avut o deplasare urgenta tocmai la Galati, am plecat joi seara, drumul greu, pe la Sinaia-Predeal ningea ca de Craciun, eu am tractiune pe spate...la intoarcere a fost mult mai bine, s-a incalzit si drumul era OK...
Vad ca intre timp toata lumea s-a cam apucat de treaba...Va rog sa ma puneti la curent si pe mine cu noutatile, si , mai ales cu materialele pe care le-ati mai adunat!
Eu incepusem cu civilul general, joi am cumparat niste carti, apoi am plecat si am intrerupt. Ce carti ati comandat, cum vi se par? A luat cineva codurile adnotate, cuprind " mica reforma"? Eu le-am gasit la Orfeu, aparitie nov. 2010, am ezitat sa le cumpar ...
bine ai venit artax!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)