avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Emigrare Quebec
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Emigrare Quebec

As dori sa ne ajute cineva familiarizat/specializat in domeniul emigrarii in Quebec.Vrem o corectare de grila de eligibilitate la "sange". Va multumim
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 22:21, 23 Noiembrie 2010
Eu nu sunt obisnuit cu formulare emigrarei la canada,
am vazut ca se face prin o aplicatia on line. Si mi se pare ca intrebara ta este legata cu ceva ca ai gresit-o. Cred ca ai 3 saptamana ca sa schimb grila. Am vazut aceste site cu Faq-urile : [ link extern ]
Daca nu resusesc aici:

Ambasada Canadei Romania
Strada Tuberozelor 1-3
Cod postal 011411
Bucuresti, Sector 1
Tel: 021-307.5000
Fax: 021-307.5014
E-Mail: bucarest-immigration@international.gc.ca
Web: www.dfait-maeci.gc.ca/canadaeuropa/Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier juridic Olga Dretcaru Olga Dretcaru Buna ziua! Am o intrebare. Eu sunt cetateanca Republicii Moldova si am vaza de resedinta in Chisinau. Am nevoie de cazier juridic din Romania pentru ... (vezi toată discuția)
Cum renunt la alocatia de stat pentru copil ? DanielaBlaj DanielaBlaj Buna ziua, Sunt in situaia de a renunta la alocatia de stat pentru copilul meu in Romania dar nu stiu cum sa procedez. Lociesc cu sotul in Marea Britanie, ... (vezi toată discuția)
Cotizatie pensie din canada Marian123456 Marian123456 As dori sa stiu daca pot cotiza la regimul de pensii din Romania daca locuiesc in Canada si am dubla cetatenie.De asemenea de unde pot obtine informatii ... (vezi toată discuția)