avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirie cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirie cu probleme

Buna ziua

Am un bar care l-am inchiriat de la a Cooperatica Consum com care apartine Federal Copului.Cladirea are a suprafata de 300 mp. si e construit de vreo 40-50 de ani,terenu apartine Parochia ortodoxa.Ei au acte pe teren.Al cui e terenu sub cladire? Poate parochia sa darama cladirea?Pot sa cumpar cladirea acela?
Cel mai recent răspuns: belacsaba , utilizator 10:34, 29 Noiembrie 2010
Terenul este al Patriarhiei chiar daca exista o constructie pe el facuta de altcineva.

cum pot sal cumpar acea cladire?
cu acordul patriarhiei care este proprietara terenului puteti sa cumparati.
terenu cu acordul parochiei si cladirea de la consum coop pot sa cumpar?
si Cooperativa consum cop are acte pe o parte din teren teren, si plateste impozit pa acel teren de mai mult de 30 de ani,am auzit ca exista o lege prim care se transcrie terenul pe persoana respectiva daca a platit impozit pe teren mai mult de 30 de ani

Alte discuții în legătură

Sechestru proprietate milady2611 milady2611 Buna ziua, Apelez din nou la specialisti pentru o alta problema. Am TP pe un teren care in prezent este ocupat cu o cladire aflata in gestiunea Federal Coop ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului alexandra33 alexandra33 Am o problemă am cumpărat în 1978 un teren cu construcții unde aveam în folosință și suprafața de 250 mp. în realitate era mai mult. ... (vezi toată discuția)
Proprietati MARIANA TUDOR MARIANA TUDOR Pe teritoriul localitatii noastre sunt inca acele locatii alee COOP-ului. Terenul este al Consiliului Local , iar cladirea a lor. Cum fac sa fie ale mele ? (vezi toată discuția)