avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... model cerere de gratiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

model cerere de gratiere

as dori un model de cerere de gratiere adresat Presedintelui tarii
Cel mai recent răspuns: vlad-cezar , utilizator 12:44, 28 Noiembrie 2010
Nu exista un model anume! Important este sa aveti motive temeinice si sa le expuneti in asa fel incat sa aveti ceva sanse reale!
cel mai bine ar fi sa consultati un avocat.
De retinut ca, in cazul in care se executa o pedeaspa cu inchisoarea mai exista si alte mijloace legale de a "scoate" respectiva persoana din penitenciar. (a se vedea intreruperea executarii pedepsei; cazurile sunt destul de limitativ prevazute).

Av. Claudiu Sorin Feteanu
am inteles ,dar as vrea sa stiu cam ce sa contina o astfel de cerere ,mai ales ca persoana isi executa pedeapsa in alta tara,deci va adresa cererea Presedintelui acelei tari.
sper ca voi primi un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza??? yulya_73 yulya_73 Buna seara. As dori sa aflu,daca cineva stie sa-mi raspunda,cum se poate face ca un detinut care isi executa pedeapsa intr-unul din penitenciarele tarii ,vrea ... (vezi toată discuția)
Condamnata insarcinata Ramona Bosinceanu Ramona Bosinceanu Buna seara, am si eu nevoie de un sfat.Am sa incerc sa spun pe scurt despre ce este vorba: acum sase ani o femeie a fost condamnata pentru delapidare si a ... (vezi toată discuția)
Intreruperea prescriptiei executarii pedepsei mai opereaza cand condamnatul a fost pus in libertate? avav avav Buna seara, dragi colegi. Am o speta tare incurcata in penal, mai exact pe prescriptia executarii pedepsei. Iata cum sta situatia: in anul 2001, se judeca si ... (vezi toată discuția)