Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

lumi71 
	    	Utilizator

lumi71 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Banii de CO pot fi acordati ca si drepturi neridicate, cand angajatului i se intocmeste fisa de lichidare. Nu cred insa ca banii de pe CO pot fi reportati de pe un an pe altul. Din cate stiu, conducerea unitatii ar fi trebuit sa aiba in vedere in cursul anului efectuarea zilelor de CO a tuturor angajatilor.
 Tania  D 
	    	Consultant resurse umane

Tania  D 
	    	Consultant resurse umane	    

rebeca macovei 
	    	Utilizator

rebeca macovei 
	    	Utilizator	    

leopoldina	                   

Buna dimineata,
Am o intrebare in ceea ce priveste concediul de odihna: am un angajat care in anul 2009 nu si-a luat tot concediul de odihna, iar in 2010 va ... (vezi toată discuția)
	                    leopoldina	                   

Buna dimineata,
Am o intrebare in ceea ce priveste concediul de odihna: am un angajat care in anul 2009 nu si-a luat tot concediul de odihna, iar in 2010 va ... (vezi toată discuția)

neculai29	                   

Mentionez ca in luna septembrie 2015 am iesit la pensie si mai aveam de efectuat 6 zile de C.O. pe anul in curs din cele 20 .
Mai am dreptul la plata celor 6 ... (vezi toată discuția)
	                    neculai29	                   

Mentionez ca in luna septembrie 2015 am iesit la pensie si mai aveam de efectuat 6 zile de C.O. pe anul in curs din cele 20 .
Mai am dreptul la plata celor 6 ... (vezi toată discuția)

elena16 	                   

lucrez in invatamant iar in luna iulie trebuie sa nasc  , mi s-a spus ca trebuie sa intru in concediu prenatal de 63 de zile . Intrebarea mea este daca intru ... (vezi toată discuția)
	                    elena16 	                   

lucrez in invatamant iar in luna iulie trebuie sa nasc  , mi s-a spus ca trebuie sa intru in concediu prenatal de 63 de zile . Intrebarea mea este daca intru ... (vezi toată discuția)