AngelaL 
	    	Utilizator

AngelaL 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

adg 
	    	Utilizator

adg 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

emilalex	                   

buna ziua, sora mea este divortata de mai bine de 30 de ani, dar nici un momentul de fata nu au cerut partajarea bunurilor comune. de fosrul sot nu mai stim ... (vezi toată discuția)
	                    emilalex	                   

buna ziua, sora mea este divortata de mai bine de 30 de ani, dar nici un momentul de fata nu au cerut partajarea bunurilor comune. de fosrul sot nu mai stim ... (vezi toată discuția)

cristinaroxana74	                   

Buna ziua! Doi soti divortati de 16 ani, nu au facut partajul bunurilor, ambii proprietari ai unui apartament. Dupa divort unul a ramas in apartament deci a ... (vezi toată discuția)
	                    cristinaroxana74	                   

Buna ziua! Doi soti divortati de 16 ani, nu au facut partajul bunurilor, ambii proprietari ai unui apartament. Dupa divort unul a ramas in apartament deci a ... (vezi toată discuția)

crimea	                   

Sunt in divort cu sotul  procesul fiind pe 07 10 2011 si in prezent locuim intr-o casa construita de tatal meu in timpul casatoriei noastre din banii lui are ... (vezi toată discuția)
	                    crimea	                   

Sunt in divort cu sotul  procesul fiind pe 07 10 2011 si in prezent locuim intr-o casa construita de tatal meu in timpul casatoriei noastre din banii lui are ... (vezi toată discuția)