Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozitul pentru masina

Buna ziua, am achizitionat o masina pe care am inscris-o pe numele meu, eu avand handicap de gradul I ( transplant de cord).As dori sa stiu daca mai platesc impozitul pentru masina ea fiind cum am spus mai sus inscrisa pe numale meu.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: avita123 , utilizator 15:21, 6 Decembrie 2010
In temeiul disp art 26 lit c) din L nr 448/2006 beneficiati de facilitatea fiscala de scutire de la plata taxei asupra autoturismelor,....
Dar persoanele cu grad de invaliditate I si II platesc impozit pentru autoturisme?
Ma refeream la persoanele pensionare cu grad de invaliditate grad I si II.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua fagetanflorin fagetanflorin buna ziua as vrea sa stiu dece platesc taxa auto eu fiind cu handicap gr1 transplant de cord si automobilul e inscris pe numele meu uni zic ca trebuie sa fiie ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
La ce se refera: ''scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si mototriciclurilor”' mihaykys mihaykys Buna ziua, Puteti sa imi spuneti si mie la ce se refera aceasta fraza: \'\'scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si ... (vezi toată discuția)