Buna ziua!
Am si eu o speta al carei raspuns nu reusesc sa il gasesc. Ca urmare a unor debite pe care le aveam la finante mi-au fost poprite conturile. Am formulat contestatie la executare, contestatie ce a fost respinsa. Consider ca respingerea este una neintemeiata deoarece titlul executoriu care a stat la baza popririi eu l-am atacat mergand pe procedura prealabila administrativa. Comisia de solutionare a contestatiilor mi-a admis plangerea si a desfiintat partial decizia de impunere ce a fost avuta in vedere in momentul in care s-a infiintat poprirea. Apararea mea in fond a fost acea ca nu mai exista o creanta certa lichida intrucat decizia de impunere a fost desfiintata partial si poprirea tb infiintat pt o suma mai mica. Instanta a respins dar eu vreau sa formulez recurs. Ati mai avut astfel de spete? Ce aparari mai pot formula legat de acest aspect pt ca poprirea s-a facut pe o suma mult mai mare si instanta nu a tinut sema de decizia prin care eu am obtinut desfiintarea deciziei de impunere