BUNA ZIUA,cine ma ajuta sa dau statul in judecata pentru oprirea din indemnizatie crestere copil de 15%? credeti ca am sanse sa castig?? cred ca bani nu am sa-i vad dar imi sta pe suflet situatia asta.
BUNA ZIUA,cine ma ajuta sa dau statul in judecata pentru oprirea din indemnizatie de 20%? credeti ca am sanse sa castig?? cred ca bani nu am sa-i vad dar imi sta pe suflet situatia asta.
Buna seara. Nu cred ca exista nici o sansa pt castig. Este la fel cum s-a intamplat cu 25% diminuare salarii la bugetari.Daca veti da in judecata s-ar putea sa pierdem pe fondul ca Romania este in criza financiara si sa ne invoce acolo niste legi pentru stabilirea unor masuri financiare pentru a scoate tara din criza. Pe acest fond si cu aceste verdicte cred ca viom pierde. Apropo eu sunt bugatra in aceeasi situatie cam ca si d-stra.
Buna seara,
Se pare ca nu prea exista solutie deoarece legislatia comunitara lasa la latitudinea statelor modul de reglementare a unei astfel de probleme (exista ceva stipulat insa se refera la femeile care alapteaza si potrivit unor pareri nu poate fi aplicata) .
Va voi tine la curent deoarece si eu intentionez sa ii dau in judecata