avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... leasing - probleme cu plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

leasing - probleme cu plata

astazi au venit 4 pers. de la o firma din Iasi si au ridicat masina, pe care le-am predat-o
tot azi am platit facturile restante in vel de 3000 lei, iar cei ce au ridicat masina au spus ca nu mai sunt probleme deoarece am achitat facturile restante
intrebarea mea este daca am terminat cu firma de leasing
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:11, 8 Decembrie 2010
depinde de ceea ce scrie in contractul de leasing referitor la rezilierea acestuia de catre finantator pentru neachitarea ratelor.
Solicitati de la societatea de leasing o adresa prin care se constata ceea ce vi s-a specificat verbal.
Nu aveti de achitat cheltuieli suplimentare?de obicei pentru asemenea situatii se prevad clauze in contract.In baza caror documente v-au ridicat masina?
pe linga cheltuieli suplimentare mai pot fi cerute si daune interese, conform contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune interese leasing liviusss liviusss Am o mare problema. Am avut o masina luata in leasing, dar anul trecut, din cauza problemelor financiare, am dus masina inapoi, s\'a reziliat contractul si ... (vezi toată discuția)
Executarea silita; leasing auto bigbos bigbos pe scurt am avut un leasing auto si m-au executat silit eu le-am platit datoria cit au cerut si la scurt timp dupa achitarea sumei am primit o factura cu ... (vezi toată discuția)
Revenire contract de leasing Mihaela Hornea Mihaela Hornea Revin cu aceeasi intrebare de ieri, poate astazi cineva stie raspunsul. La 9.02.2009 se incheia un contract de leasing intre societatea numita P si persoana ... (vezi toată discuția)