avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... bursa si pensia de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

bursa si pensia de urmas

sunt masteranda, am pensie de urmas si as putea primi o bursa privata. este aceasta bursa considerata venit dintr-o activitate profesionala? eu stiam ca nu si daca stiu corect, inseamna ca ea nu se supune regulii care spune ca trebuie sa nu depaseasca 1/4 din salariul mediu pe economie, deci poate fii si mai mare, nu?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:37, 10 Decembrie 2010
Asa este bursa privata nu este considerata venit profesional si deci pouteti beneficia in continuare de pensia de urmas pina la 26 de ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas sau bursa sociala sandika888 sandika888 Buna ziua!In conditiile in care iau pensie de urmas de pe urma tatalui meu mai pot beneficia si de bursa sociala de la facultate?(sunt studenta in anul 1 la ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas apocalyptica apocalyptica Iau pensie de urmas.M-am angajat cu carte de munca,insa din cauza lipsei clientilor am fost data afara dupa o luna...si apare o demisie cu acordul ambelor ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas D@nutzu D@nutzu Buna seara, Am si eu o nelamurire cu privire la pensia de urmas, am inteles ca pensia de urmas se sisteaza in momentul in care incepi sa lucrezi cu carte de ... (vezi toată discuția)