avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma intr-un judet, punct de lucru alt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma intr-un judet, punct de lucru alt judet

Buna seara,

As dorii sa deschid o firma cu sediul social in judetul DB si un punct de lucru in PH. Spatiu pt punctul de lucru va fi inchiriat. Nelamurimea mea este: cand infiintez firma mi se va cere sa fac dovada spatiului punctului de lucru sau dupa ce infiintez firma, o sa declar si punctul de lucru? Sincer as dorii sa fac totul in acelasi timp, si infiintare si declarare punct de lucru. (am inteles ca punctul de lucru se declara si la ORC-ul sediului social )

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gianina stanescu , utilizator 17:29, 14 Decembrie 2010
puteti infiinta firma si in acelasi timp declarati si autorizati si punctul delucru.
sunt operatiuni distincte, nu pot fi facute impreuna. intai infiintati firma, apoi semnati actele privind spatiul punctului de lucru (pina la infiintarea firmei nu puteti semna acte juridice cu exceptia celor necesare infiintarii firmei) si inregistrati punctul de lucru la Reg Com unde aveti sediul.
Asa ma gandeam si eu, dar credeam ca scap mai repede.

Va multumesc pt raspunsuri.
Inca o intrebare :"> autorizatiile- sanitara, veterinara, pompieri si care mai sunt (magazinul o sa fie mixt), se dau de la sediu social sau de la punctul de lucru?
Se poate infiinta firma in jud. DB si in acelasi timp si punctul de lucru in jud. PH.
Documentele necesare sunt urmatoarele:

- act constitutiv
- dovada sediului (contract de comodat sau contract de inchiriere inregistrat la Administratia Financiara)
- dovada sediului punctului de lucru (contract de comodat sau contract de inchiriere inregistrat la Administratia Financiara)
- dovada depunere capital social - minim 200 RON
- declaratie pe propria raspundere din care reiese faptul ca asociatii indeplinesc conditiile legale pentru a fi asociati si-sau administratori intr-o societate
- specimen de semnatura pentru administrator
- taxe de registru
Dosarul cu documentele sunt amintite se depune la Registrul Comertului in vederea inmatricularii societatii si pentru obtinerea autorizatiilor.

Nagy Noemi

Alte discuții în legătură

Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Deschidere firma ralukuutza ralukuutza buna dimineata! am si eu o intrebare.vreau sa deschid o firma.in aceea firma vreau sa pun asa:cartele de telefon reincarcarbile,tractari auto,carcase si ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua, Rog cine ma poate ajuta cu informatii pertinente referitoare la conditiile care trebuiesc indeplinite pentru infiintarea unei firme specializata ... (vezi toată discuția)