ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

ContSters178374, utilizator
 ContSters178374, utilizator 	
			 btraian 
	    	Utilizator

btraian 
	    	Utilizator	    

Nu poate demonstra in niciun fel ca floarea s-a ofilit din cauza calitatii proaste a "produsului", poate a uitat sa o puna in apa, a tinut-o la caldura,
Avea macar un bon fiscal care sa demonstreze ca de la dumneavoasta provenea floarea?
 kappauser 
	    	Utilizator

kappauser 
	    	Utilizator	    

Daca te duci intr-un supermarket in termen de 10 zile cu un dvd sau orice aparat ai dreptul sa primesti banii inapoi fara explicatii conform Ordonanţei Guvernului 21/1992 aprobată prin legea 11/1994..
...
 BX 
	    	Utilizator

BX 
	    	Utilizator	    

ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

AlexyaA	                   

Buna ziua! Am achizitinat o rochie dintr-un anumit magazin si ajunsa acasa am costatat ca are defecte, am vrut sa o returnez si Doamna de acolo mi-a spus ca ea ... (vezi toată discuția)
	                    AlexyaA	                   

Buna ziua! Am achizitinat o rochie dintr-un anumit magazin si ajunsa acasa am costatat ca are defecte, am vrut sa o returnez si Doamna de acolo mi-a spus ca ea ... (vezi toată discuția)

cristiangheorghe	                   

Am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc textul de elge in care se specifica ca un client poate returna un produs achizitionat in termen de 24 de ore de la ... (vezi toată discuția)
	                    cristiangheorghe	                   

Am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc textul de elge in care se specifica ca un client poate returna un produs achizitionat in termen de 24 de ore de la ... (vezi toată discuția)

gabi03	                   

Am dat o comanda pentru cumpararea unui stick de memorie de pe un site on-line ([b]mediadot[/b]). In foarte scurt timp, un operator m-a contactat si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
	                    gabi03	                   

Am dat o comanda pentru cumpararea unui stick de memorie de pe un site on-line ([b]mediadot[/b]). In foarte scurt timp, un operator m-a contactat si mi-a spus ... (vezi toată discuția)