Am avut de incheiat 3 contracte de munca cu data de 01.10.2010. Am depus deciziile de incetare pe data de 04.10.2010 deoarece 1 a cazut vineri si nu se lucreaza cu publicul lafel si pe 2 si pe 3 in weekend. Pe 5 am depus revisalul deoarece pe 4 nu am reusit practic din cauza aglomeratiei. In legea nr 161/2006 zice ca trebuie sa depun actele si revisalul in ziua in care am incheiat cim sau cel tarziu ziua anterioara, am primit amenda pentru faptul ca am depus revisalul pe 5 si nu pe 2 sau 1. Cum puteam sa-l depun daca nu s-a lucrat cu publicul? Am facut o contestatie pe care am depuso la regustratura in radu voda, in care am cerut nulitatea pv-ului. Credeti ca mi-o aproba?
de ce nu cereti o parola si il puteti transmite electronic foarte simplu, primiti un nr de inregistrare si gata scapati de aglomeratie si de riscul sa nu-l depuneti la timp
Ziua de vineri la ITM Buc este numai pentru preluat Revisal-ul .. data de 01.10.2010 a cazut vineri, deci se pute merge la ITM sa se depuna revisal-ul.
Transmitere revisal
AnnaM
Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului?
Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)