avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare sediu social firma in alta localitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare sediu social firma in alta localitate

Buna ziua,

Administratorul unei societati doreste schimbarea sediulului social al societatii din Bucuresti in alta localitate. Stiti cumva care este procedura pe care trebuie sa o urmez pentru a fi in regula cu Revisal-ul si cu ITM-ul ?

Multumesc frumos pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 11 Februarie 2015
1. In REVISAL se procedeaza astfel :
- Modificarea se poate face apeland butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Angajator"
- se modifica sediul angajatorului
- se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran.
- Se apasa butonul "Salveaza" pentru a salva modificarile facute la nivelul informatiilor angajatorului.
- se genereaza fisierul care se va depune la ITM in raza caruia isi va avea noul sediu social

2. La ITM-uri se va depune :
- o adresa prin care se anunta schimbarea sediului social din localitatea X in locatlitatea Y , la care se va atasa copie CUI.
Multumesc frumos pentru ajutor!
Buna ziua. Am trecut firma de pe judetul Constanta pe Bucuresti. Legat de revisal cum procedez? Din cate am inteles se poate pastra aceiasi parola, dar nu stiu daca este de ajuns sa modific eu datele la angajator in ceea ce priveste judetul si sediul social pt a putea transmite on line noile angajari pe bucuresti sau va trebui sa merg la ITM sa depun acolo pt a se face trecrea de pe un judet pe altul? Ma gandesc ca daca fac depunerea on line este de ajuns schimbarea din calculator, dar nu mai stiu regulile si daca procedez corect
Multumesc.
Se depune o adresa catre ITM prin care se aduce la cunostinta ca s-a modificat sediul social din judetul Constanta in mun. Bucuresti. Atasati la adresa si o copie CUI.
freeelis a scris:

Se depune o adresa catre ITM prin care se aduce la cunostinta ca s-a modificat sediul social din judetul Constanta in mun. Bucuresti. Atasati la adresa si o copie CUI.


OK, asta probabil se depune in Radu Voda la registratura, nu? Dar legat de revisal? Este corect daca corectez eu noul sediu social si judetul si transmit on line? Parola nu se schimba, o pastram pe aceiasi.

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu niko79 niko79 Buna ziua! Am o societate care isi schimba sediul social din Bucuresti in Galati. Cum procedez cu ITM-ul? 1. Trebuie depusa acea adresa prin care anunt si ... (vezi toată discuția)
Încheiere contract muncã de cãtre lichidator gheorghian-sergiu gheorghian-sergiu Salutare. Am o dilemă. Se dă: societate aflată în faliment, salariată în concediu creștere copil, revenită direct cu preaviz. Respectiva a primit ... (vezi toată discuția)
Revisal - modificare date angajator niko79 niko79 Buna ziua! Vreau sa schimb adresa in Revisal, deoarece si-a schimbat sediul social, e bine daca intru pe Angajator, Modificare si o schimb ? (vezi toată discuția)