Am o intrebare care se refera la sotia mea.Ea a incheiat contractul de munca in iulie 2010 fara somaj, nu au vrut sa-i dea, momentan, decembrie 2010, nu a gasit de munca, nu are niciun venit, nimic, in acest timp a ramas insarcinata, exista vreo posibilitate la vara in iulie sa obtina indemnizatia de crestere copil?Putem sa platim darile cartii de munca, pe persoana fizica? Va rog foarte mult, astespt un raspuns concis.
Trebuie sa aiba realizate in ultimul an anterior datei nasterii copilului , timp de 12 luni, realizate venituri profesionale supuse impozitului pe venit pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de plata contributiilor catre stat.
Cartea de munca a fost incheiata cu articolul 55 litera b din codul muncii.
Nu are nicio tangenta temeiul de drep al incetarii c.i.m. cu acordarea indemnizatiei pentru CCC ... daca raportul de munca ar fi incetat din motive neimputabile salariatului, atunci acesta ar fi putut intra in somaj si din somaj in CCC.
Scopul intrebarii mele a fost de a vedea daca are macar posibilitatea de a lua indemnizatie de somaj deoarece de indemnizatie de CCC nu poate beneficia.