moraru alexandru a scris:
multumesc pt raspuns .Urmatoarea nelamurire este cum pot sa ma adresez instantei daca nu am nici o proba a refuzului?
Pai ce-i asa greu sa mergeti cu 2-3 martori la smecherul care zice "mie ce-mi pica de aici"?!
Ili sunati si-i cereti o intalnire in care sa rezolvati pretentiile materiale pe care le are, iar in fata martorilor il intrebati ce anume il deranjeaza la ceea ce se va intampla pe proprietatea dvs., pentru ca doriti sa inlaturati aceste neajunsuri.
Cel mai probabil va spune in fata martorilor "nu ma deranjeaza nimic, dar nu-ti semnez nimic pana nu imi dai XXXX euro". In acel moment ii intrebi pe martori daca au inteles clar ca nu il deranjeaza nimic dar vrea XXXX euro, iar daca ei sunt in stare sa reproduca la tribunal ceea ce au auzit, ai terminat povestea.
Daca formuleaza plangeri concrete, incearca sa i le remediezi. Daca tot nu le considera remediate, si da dovada de nerezonabilitate, eu tot cu martori as proceda la intalnirile cu el.
Daca se opune prezentei martorilor, ii spui ca nu poti sa-i dai XXXXeuro, iar maine sa nu recunoasca ca i-ai dat si prezenta martorilor este absolut necesara.