avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nu pot obtine samnaturi de la vecini pentru deschide ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nu pot obtine samnaturi de la vecini pentru deschide punct de lucru

salut , problem e ca nu pot obtine samnaturi de la vecini de bloc. am semnatura unui vecin de langa mine dar de la ceilalti 2 vecini nu pot obtine si nici asociatia nu vrea sa semneze. apartamentul este la parter am 2 usi exterioare cu alee pietonala pana la strada , nici macar nu folosesc scara blocului . ce solutii credeti ca am sa pot obtine deschidere punt de lucru? profilu societati este de fofocopiere.
Cel mai recent răspuns: styledent , utilizator 15:29, 23 Ianuarie 2009
Incercati sa-i lamuriti. Daca nu-si dau acordul nu veti putea obtine avizele necesare. Va trebui schimbata destinatia apartamentului in spatiu comercial.
mjustin a scris:

Incercati sa-i lamuriti. Daca nu-si dau acordul nu veti putea obtine avizele necesare. Va trebui schimbata destinatia apartamentului in spatiu comercial.


cu vecini am incercat sa vorbesc dar nu vor sa semneze de nici un fel. si ca sa schimb in spatiu comercial nu imi mai trebuie semnaturi ale vecinilor. stau de ceva vreme si nu pot sami incep activitatea , am mai cerut pareri dar nimeni na stiut sami spuna clar ce as putea sa fac. orice solutie e bine venita ..
tot nu reusesc sa iau semnaturi , alte ideei ce as putea sa mai fac? am observat ca pe autorizatia de constructie prin care am facut usa exterioare scrie amenajare birou firma , credeti ca ma ajuta la ceva .
Cumva blocul are spatii comerciale la parter?
nu are spatii comerciale la parter, eu sunt la parter. am trimis o notificare asociatiei pentru a imi da un respuns , raspunsul lor o fost ca nu vor sami dea semnatura pentru societate. nu mas fi zbatut asa mult dar apartamentul este proprietate mea.

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Refuz de eliberare al acceptului de deshidere punct de lucru intr-un apartament Traian Simionescu Traian Simionescu Sunt proprietarul unui apartament de bloc.L-am inchiriat unei firme ce doreste sa deschida un punct de lucru in vederea desfasurarii de activitati de ... (vezi toată discuția)