avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Venit mediu brut lunar avocat 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Venit mediu brut lunar avocat 2008

Mă interesează să știu cât este acum, în 2008 venitul mediu brut lunar pe profesia de avocat.
Si eu sunt curios, sa vad daca se merita?:-/:-/:O
Era o intrebare serioasă pentru că pe site-ul unbr nu am găsit acest venit mediu în functie de care se calculează și concediile medicale s.a.:(
:O
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2008
ContSters20980, utilizator
Romy a scris:
Si eu sunt curios, sa vad daca se merita?:-/:-/:O

Nu cred ca e u indiciu real. Depinde foarte mult unde lucrezi si cum lucrezi ca avocat. Auzisem ca anul trecut era vreo 1200 de lei acest venit mediu brut, ceea ce mi se pare un nimic, e chiar mai mic decat salariul mediu pe economie :O.

Eu sunt curioasa mai ales CUM se stabileste venitul mediu, dar si de cuantumul lui.
Cota minima fiind 150 de lei pentru def, te pomenesti ca venitul minim o fi mai mare decat venitul mediu la bar!!! :D
Cuantumu;l probabil il stabilesc prin hotarare din cand in cand...
B-)E tare sa ai venitul minim mai mare ca cel mediu... Din pacate e si posibil... #-o
E incredibil ca nu e nimeni la curent cu acest venit. Anul trecut acest venit a fost stabilit prin hotarare a consiliului uniunii, asa cum zice in statut, la 1350 lei, insa, daca anul asta s-au majorat cotele trebuie sa se fi majorat si acest venit mediu. Am intrebat aici pentru ca nu am gasit pe site-ul unbr dar o sa intreb telefonic la uniune pentru ca vad ca nimeni nu e la curent cu acest lucru.

Alte discuții în legătură

Hotararea 845 si 845bis a consiliului unbr Andreea Iacsa Andreea Iacsa extras...[b]Începând cu 01 octombrie 2010 cuantumul indemnizaţiei pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani şi, în cazul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt cresterea copilului la avocati ioana10 ioana10 Buna ziua. As dori sa va intreb in legatura cu indemnizatia de crestere a copilului in cazul unei avocate stagiare. Ma aflu in situatia de a incepe ... (vezi toată discuția)
Avocatii beneficiaza de indemnizatia de crestere copil conform legii mamelor? ContSters102262 ContSters102262 buna ziua sunt avocat si doresc sa ma lamuresc asupra unei probleme. in conditiile in care am avut un venit (din profesia de avocat, declarat lunar la CAA), ... (vezi toată discuția)