avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cred ca sunt chemat in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cred ca sunt chemat in instanta

In urma cu cateva zile am avut o altercatie cu un baiat el m-a lovit si vazand ca vrea sa continue am inceput sa il lovesc si eu,dupa ce s-a terminat bataia el a mers la spital sa il puna niste copcii pe fata l-am vazut nu are alte urme pe fata din cate am inteles vrea ma dea in judecata...dupa conflict eu am fost la politie si am dat decalaratie am inteles ca a mers la medicul legist...sunt speriat de ce pot pati pentru ca eu nu am avut niciodata probleme cu politia si vreau sa va intreb pe dumneavostra!!!! va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:55, 27 Decembrie 2010
La politie ati facut o plangere impotriva lui? Nu trebuie sa va speriati, daca veti fi citat la sectie mergeti si explicati situatia, iar daca va este teama mergeti insotit de un avocat :)
Imediat dupa ce s-a terminat conflictul eu am mers la politie am declarat ce s-a intamplat...eu am vorbit cu el si a spus ca nu doreste bani de la mn...atunci de ce imi spune ca ma da in judecata? in plus au fost vreo 10 colegi de`ai mei care au` vazut ca el m-a lovit primul...se poate lua in calcul ca eu am fost in legitima aparare cand am ripostat? va multumesc foarte mult
Chiar daca el a declarat ca nu doreste bani, prin plangerea facuta la politie poate solicita prin instanta sa fie despagubit cu o anumita suma. Bineinteles ca se vor lua declaratii tuturor martorilor. Faptul ca el v-a agresat primul, poate constitui o circumstanta atenuanta pentru dv, in sensul provocarii.
Faptul ca sunt la prima abatere ma ajuta cu ceva?eu nu ma consider vinovat pentru ca de la acest indivit a pornit tot!!!!
Faptul ca nu aveti antecedente penale este in avantajul dumneavoastra, desigur :)

Alte discuții în legătură

Ajutatima aselajusto aselajusto buna seara eu sunt din baia mare, am o prietena care sta in jud satu mare , este casatorita si are 2 copilasii : unul de 2 ani ai o fetita de 9 luni, ... (vezi toată discuția)
Bataie ralukutza ralukutza Buna ziua! am si eu o intrebare:de la o bataie se poate ajunge la penal?daca cel vatamat are pana in 30 zile de ingrijire medicala sau mai mult de 30 zile? (vezi toată discuția)
Penal nucusor nucusor care este pedeapsa pentru lovire daca se argumenteaza doar cu o adeverinta medicala.eliberata de la urgenta ? (vezi toată discuția)