Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

damian gica 
	    	Utilizator

damian gica 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

Mihaela Gherghin	                   

Casa este a mea cumpărată inainte de căsătorie iar la divorț copiii o fetița și un băiată mi-au fost încredințați mie la locuința mea iar soțul ... (vezi toată discuția)
	                    Mihaela Gherghin	                   

Casa este a mea cumpărată inainte de căsătorie iar la divorț copiii o fetița și un băiată mi-au fost încredințați mie la locuința mea iar soțul ... (vezi toată discuția)

gabi1ro	                   

Buna.De buna voie eu propietarul unui imobil am lasat  sa locuiasca o perioada de timp scurt, un cuplu din partea sotului meu fara a pretinde chirie insa ... (vezi toată discuția)
	                    gabi1ro	                   

Buna.De buna voie eu propietarul unui imobil am lasat  sa locuiasca o perioada de timp scurt, un cuplu din partea sotului meu fara a pretinde chirie insa ... (vezi toată discuția)

bimola	                   

Buna ziua, părinții mei au o locuință, deci proprietari sunt mama și tata. In acel apartament locuiește sora mea, care a divorțat, împreună cu fetița ... (vezi toată discuția)
	                    bimola	                   

Buna ziua, părinții mei au o locuință, deci proprietari sunt mama și tata. In acel apartament locuiește sora mea, care a divorțat, împreună cu fetița ... (vezi toată discuția)