avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor cum pot deveni contabil autorizat pentru a deschide o ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

cum pot deveni contabil autorizat pentru a deschide o firma de contabilitate

facultatea administratie publica licentiat in stiinte administrative
Cel mai recent răspuns: Gabriela Cojocaru , Consilier juridic 08:04, 8 Ianuarie 2011

Buna ziua.
Art. 7. — (1) Înscrierea la examenul de admitere la stagiu în vederea obținerii calității de expert contabil sau de contabil autorizat se face pe baza unei cereri, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 1, care se depune la sediul filialei Corpului în a cărei rază teritorială își are domiciliul candidatul.
(2) În cererea de înscriere candidatul își va exprima opțiunea pentru un centru de examen dintre cele stabilite de Corp și afișate în loc vizibil la sediul tuturor filialelor.
(3) Pentru susținerea examenului de admitere la stagiu în vederea obținerii calității de expert contabil, cererea de înscriere este însoțită de:
a) certificatul medical din care să rezulte că solicitantul are capacitate de exercițiu deplină;
b) curriculum vitae, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 2, completat și semnat pe propria răspundere de către solicitant;
c) copie legalizată de pe actul de studii, din care să rezulte că solicitantul are studii economice superioare, cu diplomă recunoscută de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului;d) certificat de cazier judiciar, cu termenul de valabilitate neexpirat.
Va luati licenta in stiinte economice si apoi asa cum va recomanda lucian_ va inscrieti in CECCAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie mirelaisofia mirelaisofia Buna ziua, vreau sa intreb legat de examnenul de expert contabil cu studii superioare, am 3 ani pe cartea de munca vechime cu studii superioare (deci ma ... (vezi toată discuția)
Ceccar Adry90ana Adry90ana Buna seara, Sunt studenta in ultimul an la CIG (contabilitate si informatica de gestiune), Univ. Cuza, Iasi. Ma tot gandec sa dau mai departe la master la ... (vezi toată discuția)
Lichidator si executor - studii necesare anvistef anvistef ce scoala trebuie sa ai pentru a deveni lichidator si executor,va rog (vezi toată discuția)