avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Anulare penalitati - interesant
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Anulare penalitati - interesant

In urma cu doua zile v-am prezentat situatia firmei mele. Rezum: lucrez 100% cu bugetul de stat care are sa-mi dea bani. ma intarzie cu plata si imi percepe penalitati
Eu consider ca o face intentionat. Nimeni mu mi-a oferit cadrul legal pentru a putea, in instanta sa anulez aceste penalitati ale finantelor publice.
Am gasit in legea contenciosului administrativ, art.9, alin 1) de care, consider eu (repet, am o cu totul alta formatie profesionala) ne putem folosi in cererea de contestare a acelor penalitati.
As fi bucuros sa aflu parerea unui profesionist

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva - desfiintare de posturi, pe cine pastrez? valeria.bisa valeria.bisa Buna ziua, Am o situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am 6 posturi de operatori RX si un sef de formatie RX. Se desfiinteaza 4 posturi de operator si ... (vezi toată discuția)
Legea nr 9/1998 validare anrp zeropointzero zeropointzero astept de 2 ani sa primesc validarea dosarului trimis de prefectura (07/2006) catre ANRP. am trimis solicitare in scris catre ANRP in iulie si mi-au raspuns cu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara-poprire salariu achim_achim achim_achim Va cer ajutorul inca o data. La inceputul lunii februarie am avut un proces cu fosta sotie pt reincredintarea copilului. In cadrul procesului de ... (vezi toată discuția)