avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Madalina Lefter
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Madalina Lefter

Va invit sa ascultati copilul Madalina Lefter si sa va spuneti parerea.Eu am ascultat-o live la concertul lui Stefan Banica jr.si va marturisesc ca are o voce incredibila.Sala era in picioare.Si are doar 12 ani!!!
Cel mai recent răspuns: danyn2008 , utilizator 09:40, 26 Noiembrie 2011
Minuni ale Romaniei,pe care conducatorii nostrii le ignora-din nepasare,din prostie,incultura?????-si pe care strainii ni le fura,pentru gloria popoarelor lor.Cate exemple de acest gen nu ni s-au oferit in ultimii 20 de ani?
Buna seara. Eu am urmarit cateva editii din concursul de pe RAI 1, senzationala. cu mult peste acei copii italieni.
Oare e bine pentru ea sa cante asa din piept la 11 ani sau cat are? Parca se aude cum respira, vedeti de exemplu
[ link extern ]

Nu toate vocile de copii se maturizeaza bine. Felicitari parintilor oricum, dar sa-si canalizeze talentul si in melodii adaptate varstei!
Buna seara,

O ascult mult pe Celine Dion,iar Madalina Lefter nu si-a ales o piesa tocmai usoara.
Felicitaricelor care s-au ocupat de pregatirea si ascensiunea ei.

Este minunata.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2011
ContSters179589, utilizator
eumarian a scris:

Oare e bine pentru ea sa cante asa din piept la 11 ani sau cat are? Parca se aude cum respira, vedeti de exemplu
[ link extern ]

Nu toate vocile de copii se maturizeaza bine. Felicitari parintilor oricum, dar sa-si canalizeze talentul si in melodii adaptate varstei!


Tehnica de inspir-respir se invata la orele de canto . Pe micuta o pregateste o simpla profesoara de scoala generala ( cinste dumneaei ca se ocupa de acest copil), deci daca se aude respiratia in timp ce interpreteaza melodie e doar lipsa de pregatire temeinica . Nu este suficient sa ai o voce exceptionala, ea trebuie cultivata , invatata, dar pentru asta trebuie sa ai bani si atunci aceste concerte-concursuri o ajuta.
Bravo ei , parintilor si profesoarei! Sa speram ca vom auzi in continuare de ea si nu se va pierde din cauza lipsei de bani. Oare cei cu averi mari nu pot investi si in astfel de copii? Probabil ca (si sper asta pt binele ei) vom auzi de o mare cantareata italiana de origine romana Madalina Lefter.


va invit sa ascultati si acest tanar total necunoscut pe care l-m descoperit intamplator
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2011
gabimc, utilizator

Alte discuții în legătură

Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile ? danyn2008 danyn2008 Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile? Cand vom sti oare sa ne apreciem artistii inainte ca acestia sa plece peste hotare? Cand va sti presa ... (vezi toată discuția)
Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linisti publice legea nr. 192/2019. cand pot asculta ... Anonimmm2017 Anonimmm2017 Deranjarea linisti publice Legea nr. 192/2019. Cand pot asculta muzica si cat de tare incat sa nu fiu amendat? Am avut o situatie penibila si vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)