avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

in timpul casatoriei am luat o garsoniera cu contract de intretinere viagera a unei matuse din partea fostei sotii,la momentul acesta suntem deja divortati,nu am facut inca partajul,spuneti-mi va rog daca pot intenta procesul de partaj pentru acest imobil in cazul in care batrana traieste .Inca ceva :avem un copil minor ,anul acesta o sa implineasca 14 ani,credeti ca la implinirea varstei de 14 ani fosta mea sotie ii poate face contract de vanzare cumparare in absenta mea?

Alte discuții în legătură

Divort-partaj aaalinaaa aaalinaaa este vorba de actualul meu sot:CITEZ:in timpul casatoriei am luat o garsoniera cu contract de intretinere viagera a unei matuse din partea fostei sotii,la ... (vezi toată discuția)
Dupa divort-contracte de credit ramase nefinalizate aaalinaaa aaalinaaa buna dimineata, actualul meu sot a divortat in anul 2009,nu a facut inca partajul,in timpul fostei sale casatorii a incheiat pe numele lui 3 contracte de ... (vezi toată discuția)
Donare apartament droni droni Buna seara Am un unchi care doreste sa-mi treaca apartamentul pe nume, si cat traieste sa locuiasca in continuare in el. Cum e mai bine cu act de vanzare ... (vezi toată discuția)