sca baloisibaloi 
	    	Avocat

sca baloisibaloi 
	    	Avocat	    

Mihaela Enache 
	    	Avocat

Mihaela Enache 
	    	Avocat	    

Daca atat x cat si y sunt coproprietari atuncu x nu poate chema in judecata pe y ca si parat deoarece el are aceleasi drepturi cu x. El poate avea calitatea de reclamant alaturi de x deoarece sentinta trebuie sa-i fie opozabila. Chiar daca pentru inceput nu figureaza ca si reclamant, daca din extrasul cf rezulta ca este coproprietar atunci instanta il va introduce in cauza el trebuind sa fie alturi de celalalt coproprietar in conditiile in ncare are aceleasi interese.
Am facut aceste comentarii in conditiile in care rezulta din acte ca atat x cat si y sunt coproprietari.
 Mihaela Enache, Avocat
 Mihaela Enache, Avocat 	
			 sca baloisibaloi 
	    	Avocat

sca baloisibaloi 
	    	Avocat	    

cassy 
	    	Utilizator

cassy 
	    	Utilizator	    

luiza2008	                   

Buna ziua,
Am o mare rugaminte la dumneavoastra.As vrea sa stiu in ce conditii poate interveni renuntarea la judecata daca actiunea in revendicare a fost ... (vezi toată discuția)
	                    luiza2008	                   

Buna ziua,
Am o mare rugaminte la dumneavoastra.As vrea sa stiu in ce conditii poate interveni renuntarea la judecata daca actiunea in revendicare a fost ... (vezi toată discuția)

Mihaela Enache	                   

De lege lata, avand in vedere Cauza Lupas, prin admiterea cererii, cum se pune ea in executare? se restituie bunul reclamantului, desi el nu e unic proprietar? ... (vezi toată discuția)
	                    Mihaela Enache	                   

De lege lata, avand in vedere Cauza Lupas, prin admiterea cererii, cum se pune ea in executare? se restituie bunul reclamantului, desi el nu e unic proprietar? ... (vezi toată discuția)

eugen82	                   

pot introduce in cauza un nou parat in solidar  in fata instantei de fond dupa prima zi de infatisare? am chemat pe X in judecata pt. raspundere delictuala ... (vezi toată discuția)
	                    eugen82	                   

pot introduce in cauza un nou parat in solidar  in fata instantei de fond dupa prima zi de infatisare? am chemat pe X in judecata pt. raspundere delictuala ... (vezi toată discuția)