avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... raspuns in termen legal audiente
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

raspuns in termen legal audiente

as dori sa stiu care este termenul legal in care trebuie sa se raspunda solicitarilor din cadrul audientelor la primar si viceprimar si temeiul legal in care se regaseste acest termen. multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 10:38, 6 Ianuarie 2011
Nu exista o procedura de raspuns pentru audiente.

In cazul in care ati fost la audienta si ati lasat scris o petitie trebuie sa va raspunda scris.
OG 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor.
Art. 8. - (1) Autorităţile şi instituţiile publice sesizate au obligaţia să comunice petiţionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petiţiei, răspunsul, indiferent dacă soluţia este favorabilă sau nefavorabilă.
Art. 9. - În situaţia în care aspectele sesizate prin petiţie necesită o cercetare mai amănunţită, conducătorul autorităţii sau instituţiei publice poate prelungi termenul prevăzut la art. 8 cu cel mult 15 zile.
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
ContSters158230, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de petitionare. modalitatea de transmitere a petitiei si termenul de raspuns ContSters278009 ContSters278009 Buna, va rog sa-mi spuneti care este termenul in care o institutie publica respectiv primarie, este obligata prin lege sa raspunda la o petitie, sesizare, ... (vezi toată discuția)
Timpul de raspuns HUBARDONI HUBARDONI Am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Finante. Au primit-o in 31 martie. In cat timp trebuie sa primesc raspuns? (vezi toată discuția)
Buna ziua ,a depus cineva plângere la onjn ? cam în timp se ... Mariiii1594 Mariiii1594 Buna ziua ,a depus cineva plângere la ONJN ? Cam în timp se solutioneaza un caz? (vezi toată discuția)