avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract colectiv de munca

Societate comerciala cu 30 angajati, nu au avut CCM. Daca facem acum CCM trebuie sa le modificam si salariul din CIM

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 13:23, 6 Ianuarie 2011
CCM se face pentru peste 100 de angajati
Buna ziua. Nu inteleg, nu ati avut contract colectiv dar de respectat salariul minim conform contractului colectiv banuiesc ca ati facut-o.

Negocierea - Negocierea colectivă este obligatorie la nivel de unitate, cu exceptia cazului când unitatea are mai putin de 21 de salariati si se face în conditiile stabilite prin art. 3 - 6 din Lg.130/1996 privind contractul colectiv de muncă , republicată. Negocierea are loc anual.
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
Popa Adrian, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca nicoleta_lungoci nicoleta_lungoci Societate comerciala, 22 de angajati Am nevoie de contract colectiv de munca? In ce conditii am nevoie de un contract colectiv de munca? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca ContSters75393 ContSters75393 Care ar fi numarul minim de angajati pentru a putea incheia un contract colectiv de munca? (vezi toată discuția)
Negociere contract colectiv la nivel de unitate hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urm. problema: in cazul in care avem un contract colectiv de munca incheiat la nivel de unitate pt anii 2011-2012 exista ... (vezi toată discuția)