avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acte necesare inregistrarii la Adm. Financiara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acte necesare inregistrarii la Adm. Financiara

Buna seara,
De curand am obtinut de la Consiliul de Mediere actele necasare autorizarii mele ca si mediator (Act de infiintare birou de mediere,Adeverinta valabila pana la redactarea autorizatiei de mediator)
Va rog sa-mi spuneti:
1. ce acte imi sunt necesare (eventual daca exista un site cu formularele necesare) pentru a -mi putea inregistra Biroul de mediator la Administratia financiara.
2. dupa inregistrare la AF ce mai trebuie sa fac din punct de vedere al contabilitatii?(daca trebuie sa ma mai inregistrez undeva: primarie , etc,...)
2.dupa inregistrare si obtinerea CF, ce declaratii trebuie sa depun si la ce perioada ?

Am incercat sa gasesc aceste informatii pe net ,dar...nu ma-am descurcat

Va multumesc pentru intelegere si ajutor.
Cel mai recent răspuns: elenadeverde , utilizator 19:39, 10 Ianuarie 2011
nu cred ca gasiti inca informatii pe net, dar trebuie sa mergeti la AF si sa prezentati documentele de infiintare si ei va vor spune ce trebuie sa faceti si din punct de vedere contabil...
va dorim succes in activitate
Multumesc mult pentru urari si raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac in continuare pentru a putea profesa ca mediator? elenadeverde elenadeverde De curand am obtinut de la Consiliul de Mediere actele necasare autorizarii mele ca si mediator (Act de infiintare birou de mediere,Adeverinta valabila pana la ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet mediere! andreeagherasim andreeagherasim Care sunt pasii de deschidere a unui cabinet de mediator, bineinteles dupa absolvirea cursului si cat te costa sa deschizi un astfel de cabinet? (vezi toată discuția)
Mediator - totul despre profesia de mediator kta87 kta87 Buna ziua, am o dilema MARe in legatura cu meseria de mediator! sunt licentiata in stiinte administrative, administratie publica si am absolvit un masterat in ... (vezi toată discuția)