avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proceduri de urmarie si pedeaspsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proceduri de urmarie si pedeaspsa

buna ziua am si eu o intrebare am clonat un card de al unui bun prieten si am scos o suma de bani dupa el ,imediat el si-a dat seama ca i sa clonat cardul si la inchis dupa care a cerut banci filmarea din ziua x (in care apar eu) pentru ca el nu fost in acel oras de unde sa scos bani (de unde am scos eu de fapt) acum va intreb in caz ca el va vedea pe acel film (filmul de la atm toate atm au camere de inregistrare incorporate si ascunse sub in asa fel incat nu iti dai seama ca acolo este camera decat daca spargi acea oglinda)revenim in caz ca va vedea chipul meu care sunt consecintele din punct de vedere al legi pot fi acuzat doar in baza filmului in care eu apar la o anumita ora si efectuez extragerea in numerar precizez ca atunci cand am clonat cardul mam folosit de echipamentul unui alt prieten pentru a il putea clona nu detin aceste echipamente
as dori mai multe detali pe tema asta in caz ca nu am fost inteles va rog sa imi spuneti .in acest fel voi putea fi inteles in privinta a ce vreau sa spus
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 23:12, 11 Ianuarie 2011
Dvs. ati comis o infractiune , iar daca prietenul dvs. a anuntat banca cu privire la fraudarea contului sau , aceasta la randul ei a sesizat politia pentru a trage la raspundere vinovatul , dvs. in speta.
Sunt sanse foarte mari sa fiti condamnat pentru aceasta fapta . Incadrarea juridic a faptei ar putea fi de furt calificat potrivit art 209 lit e C. penal , pedeapsa prev fiind de la 3 la 15 ani inchisoare.
Inregistrarea efectuata la aparatul atm este folosita ca si proba , doar daca este colaborata cu alte probe. In speta, se va verifica ora efectuarii tranzactiei (ridicarea sumei) de pe cardul respectiv si ora inregistrarii. Din nefericire pentru dvs. se pare ca sunt probe care sa va acuze....
Este vorba despre trei infractiuni,falsificarea instrumentelor de plata electronica,inselaciune si furt
Pedeapsa poate ajunge pana la 12 ani de inchisoare
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2011
Radu Gabrian, Mediator
r.gabi a scris:

Este vorba despre trei infractiuni,falsificarea instrumentelor de plata economica,inselaciune si furt
Pedeapsa poate ajunge pana la 12 ani de inchisoare


Infracţiunea de înşelăciune ar fi săvârşită în dauna băncii de la care s-au extras banii ?

Sau infracţiunea de furt, în dauna titularului contului ?

În orice caz, pentru 23sss - angajaţi-vă de urgenţă un avocat, deoarece riscaţi o pedeapsă cu închisoarea cu executare.
Da, va trebuie neaparat avocat mai ales ca sunteti intr-o grupare infractionala.
Teoretic se poate ajunge chiar la 20 ani, avand invedere maximum pedepsei pentru furt si sporul de 5 ani pentru concurs de infractiuni.

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii penale Mariakilburger Mariakilburger Nepotul meu a furat o bicicleta, fiind in stare de ebrietate. Proprietarul a sunat la 112 si in fata politiei el a recunoscut furtul. In momentul de fata se ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa handsu handsu In cazul retragerii plangerii penale a partii vatamate invinuitul ( in aceasta calitate pana la retragerea plangerii) poate fi amendat adminidtrativ de catre ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala aladin1986 aladin1986 buna. am o intrebare.! cine e dispus/a sa ma ajute cu un raspuns?am lovit un tanar impreuna cu un prieten. dupa cateva lovituri l am lasat jos .costient..acel ... (vezi toată discuția)