avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamurire

Buna seara,

Fiind un simplu angajat(sistem privat) si terminand facultatea (in domeniul respectiv) nu ar trebui sa-mi mareasca salariul?
Daca , intr-adevar, este adevarat, cu cat ar trebui (net/brut).
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: GRIGORE TANIA , Consilier juridic 08:51, 11 Ianuarie 2011
teoretic da, daca ati absolvit studii de lunga durata minim ar trebui sa fie 1200 lei/luna si studii de scurta durata 900 lei/luna.Oricum, ce depaseste minimul, este o chestiunea care poate fi negociata intre angajat si angajator, in rest, succes...:thumbup:
Trebuie sa ocupati un post pentru care se cer studii superioare. Altfel puteti sa va luati si doctoratul, angajatorul va tine cont de cerintele postului. La stat se pare ca a functionat aceasta "cerinta" a salariatului, rezultatul se vede...
Numai daca ocupati un post care necesita ca pregatire studii superioare vi se va mari salariul.
Vi se poate mari salariul daca cerintele pentru postul pe care sunteti angajat sunt de studii superioare. Acest lucru il puteti vedea in fisa postului (care ar trebui sa existe, si sa aveti si dvs. un exemplar; daca nu, il puteti cere de la departamentul resurse umane sau salarizare).
Cu stima.
Multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Salariu minim ContSters103795 ContSters103795 care este salariul minim al unui angajat cu studii superioare intr-o societate privata ? (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta cm Elena Catalina Elena Catalina Sunt angajata la o firma privata de la inceputul anului, cu CM si am 670 lei net, in conditiile in care sunt licentiata si am functia de manager ( si aceste ... (vezi toată discuția)
Salariul minim studii superioare mihaitudor mihaitudor cat este salariul minim pentru absolventii de studii superioare? Colegiul Universitar de 3 ani este considerat ca studii superioare la calculul salariului ... (vezi toată discuția)