Am vandut o garsoniera anul trecut,iar banii respectivi ramasi (dupa plata impozitului si a uzufructului ) i-am investit intr-o noua casa,(insuficienti ptr.acest nou proiect),dar uzufructul(mama-soacra) a avut gars. in chirie o perioada mica de timp.I-a venit ca trebuie sa plateasca asig de sanatate ptr perioada declarata la finante.Intrebarile mele sunt:
1.Cat v-a plati pe o perioada de 1 an si 6 luni? cat a declarat ea....ca a avut-o in chirie..
2.Noi(sotul- fost proprietar,iar mama lui uzufruct) trebuie sa platim ceva in urma vanzarii garsonierei? ma refer stict la asig de sanatate,restul fiind platite,altfel nu puteam sa o vindem ptr ca ne-au cerut cei de la banca (gars.s-a cump. cu programul Prima Casa) hartii de peste tot,cum ca nu avem datorii...
Banii la acest moment fiind reinvestiti in actuala casa care este in curs de finalizare
Va multumesc
Monica.
Inselaciune?
prima21vera
Buna ziua,
o sa va povestesc pe scurt patania mea. In urma cu 6 luni am cumparat o garsoniera in Bucuresti. In momentul cand s-a facut actul de vanzare cump ... (vezi toată discuția)