avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Vanzarea de active ale unei reprezentante
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Vanzarea de active ale unei reprezentante

O reprezentanta in Romania a unei societati straine doreste sa vanda niste active (autoturisme). Cum poate face acest lunru, avand in vedere faptul ca reprezentantele nu pot desfasura activitati comerciale , nu pot emite facturi. Cumva societatea straina trebuie sa-si desemneze un reprezentant fiscal platitor de TVA in Romania , si sa vanda ea bunurile?,

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil ririnuk ririnuk O societate platitoare de TVA care are ca obiect de activitate inchirierea de bunuri imobiliare, doreste sa vanda un apartament cu lucrurile pe care le are in ... (vezi toată discuția)
Vanzare - cumparare autoturism fara factura cmatei cmatei Am achizitionat un autoturism de la o firma FIRMA AG - Reprezentanta din Bucuresti. Firma cu pricina fiind reprezentanta unei firme straine in Romania nu ... (vezi toată discuția)
Nedumerire in ce priveste mentionarea sediului social pe facturile lunare relav_2010 relav_2010 Va rog sa ma lamuriti: 1. Pe factura emisa de comerciant pentru plata abonamentului lunar (de prestari de servicii) trebuie mentionata obligatoriu ... (vezi toată discuția)