avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Care este noul cod CAEN pentru cabinete medicale?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Care este noul cod CAEN pentru cabinete medicale?

Buna seara!

Am auzit ca s-a schimbat codul CAEN al cabinetelor medicale.
Care ar fi acela?
Eu doresc sa infiintez un cabinet medical,am diploma de optometrist si aviz de libera practica si ma intereseaza daca mai necesita colaborare cu medic oftlmolog?


Va multumesc !




Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:44, 3 Septembrie 2012
Desfasurarea de activitati potrivit codului CAEN 8622, include consultatii si tratamente medicale efectuate de personal medical de medicina generala sau de specialitate.
Aceste activitati pot fi efectuate individual sau colectiv.
Infiintarea cabinetelor medicale se face in baza Legii nr.95/2006.
Multumesc pentru raspuns, nu este vorba de activitate medicala (consultatii, tratamente etc) ci este vorba de vanzari servicii medicale, deci sigur un alt cod CAEN.
Multumesc!
Poate vi se potriveste:
4774 Comerţ cu amănuntul al articolelor medicale şi ortopedice, în magazine specializate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru un centru oftalmologic DI_DI DI_DI Buna ziua, As dori sa deschid un SRL-Debutant pentru un centru oftalmologic, in care sa prestez urmatoarele servicii: consultatii; interventii chirurgicale in ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-cod caen 4774 leonida leonida Buna ziua, vreau sa infiintez un SRL-cod caen 4774(comert cu amanuntul al articolelor medicale si ortopedice,in magazine specializate,daca poate sa-mi ofere ... (vezi toată discuția)
8621 si 8622-coduri caen interzise zanabuna zanabuna Pt o societate comerciala care vrea sa-si deschida si cabinet medical: am voie sa am so codurile Caen de mai sus. Am vazut pe site-ul ONRC ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)