avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... atacarea deciziei de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

atacarea deciziei de pensionare

O decizie de pensionare, emisa in baza L 119/2010, prin care sunt instiintat ca recalcularea s-a efectuat din oficiu, pe baza salariului mediu pe economie- deoarece unitatile unde am lucrat, nu mi-au putut eliberat adeverintele solicitate de mine inca din luna oct 2010- unde o pot contesta in instanta? La judecatorie, tribunal, curte de apel...? As dori si un model de plangere sau contestatie pe care sa o fac si sa o depun acolo unde ma indrumati;va multumesc...

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie militara panther panther Va rog frumos sa-mi raspundeti: Tatal meu in luna decembrie a luat o pensie de 2.230 lei. In luna ianuarie pe fluturasul de pensie scrie 1.608 lei. In data de ... (vezi toată discuția)
Aplicarea oug nr. 59/2011 arseneconstanta arseneconstanta OUG 59/2011 zice că ”....se revizuiesc pensiile recalculate în baza legii 119/2010...”.Întrebarea mea este următoarea: cum se poate aplica ... (vezi toată discuția)
Hg 735/2010: recalcularea pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Hotararea nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ... (vezi toată discuția)