avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale inscrierea unei masini
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

inscrierea unei masini

am cumparat o masina la sfarsitul perioadei de leasing de la fostul proprietar, masina a fost radiata de firma de leasing si a trimis toate actele, iar dupa vanzarea facta la un birou de acte, fostului proprietar i s-au dat niste acte cu care trebuia sa se prezinte la admin. financiara si sa o scoata din evedinta.Intrucat a trecut cam o luna iar proprietarul nu a mai dat nici un semn si nu mai raspunde la telefon , iar dovada ca a scos-o din evidenta nu a mai trimis-o, cum se poate proceda pentru inscrierea masinii?
Cel mai recent răspuns: chinchidel , utilizator 19:30, 22 Ianuarie 2011
Cautati vanzatorul !!!
in cazul in care acesta refuza sa trimita aceste hartii de la admin financiara unde este inscrisa masina, ce ramane de facut?(l-am gasit si motiveaza ca nu are timp sa vina in bacau, sau ca-mi trimite mie hartiile si sa merg eu cu ele la primarie sa-i scot masina)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Radiere auto iepurache2004 iepurache2004 buna ziua am o întrebare ,su scuzele de rigoare pt necunoastere,am vândut o masina Dacia,am fak actul de vânzare,aku trbe sa merg întâi la circa ... (vezi toată discuția)
Acte auto costyy73 costyy73 Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau ... (vezi toată discuția)