avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto

buna ziua
am o întrebare ,su scuzele de rigoare pt necunoastere,am vândut o masina Dacia,am fak actul de vânzare,aku trbe sa merg întâi la circa financiară sa o scot de pe rol,e necesar k cumpărătorul să fie prezent?El poate să fakă actele la circa financiara sau trbe sa merem întâi la poliţie.Care sunt pasii?
cu stimă
Florian
Cel mai recent răspuns: Analore , utilizator 13:44, 29 Octombrie 2009
1-Va adresati autoritatii fiscale pentru scoaterea din evidenta.Nu este necesar prezenta noului detinator .In schimb acesta detine obligatia ca in termen de 30 de zile sa inregistreze in evidentele fiscale bunul mobil.
2-Radiati autovehiculul din evidentele politiei .
In completare la ce va scris colega @ynocentta, pentru scoaterea din evidenta fiscala trebuie sa prezentati la Admin. Financiara contractul de copie vanzare- cumparare, plus copie dupa actul de identitate a cumparatorului,
In situatia in care cumparatorul nu declara autoturismul la admin. financiara de care apartine inscrierea se va face din oficiu(acesta este rationamentul pentru care mai nou se cere copie dupa actul de identitate a cumparatorului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot inscrie masina basileros basileros va salut cu respect..... acum ceva timp am cumparat un autovehicul ,de la un intermediar [samsar] care avea act de vanzare cumparare cu propietarul,dar care ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto si radieri eugen buleandra eugen buleandra am cumparat o masina din targ,masina fiind vanduta de un intermediar,cand am contactat adevaratul proprietar pentru a face actele masinii,acesta mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)