avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare judecatoreasca in vederea radueri unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare judecatoreasca in vederea radueri unui vehicul vandut cu act de mana

doresc o hotarare jud. cu care sa pot radia un tractor u650 de la politie si de la circa financiara,vanzarea sa facut in anul 2004 acesta este fabricat in 1978 nu are carte de identitate are talon tip vechi si nr deasemeni, inscrierea sa facut in anul 1991 taxele si impozitele sunt platite la zila sectorul 5 Buc. Cum pot proceda fara a angaja un avocat.

Alte discuții în legătură

Este posibila radierea unei masini din 1982 (30 ani) ,inscrisa doar la taxe si impozite?( ea fiind dusa la centru de metale vechi cu ceva timp in urma, neavand dovada) DGBogdan88 DGBogdan88 In anul 2007 m-am mutat din sectorul 2 al Capitalei, in sectorul 5, lasand inscrise pe acea adresa 2 masini( inscrise pe numele tatalui meu).In 2010 ,tatal meu ... (vezi toată discuția)
Probleme viza circa financiara pentru inmatriculare sorinake sorinake Buna ziua! si bine v-am gasit in primul rand (sunt utilizator nou pe forumul avocatnet.ro) Am si eu o problema cu o autoutilitara achizitionata cu un an in ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism stef0957 stef0957 am vandut in anul 2003 un autoturism renault 18,unei persoane din Bucuresti si i-am dat acestuia numai talonul masinii, cartea de identitate a autovehiculului ... (vezi toată discuția)