avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... maine demisionez-va rog cine stie, urgent un raspuns
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

maine demisionez-va rog cine stie, urgent un raspuns

Buna seara,
Am un contract pe perioada determinata de 6 luni.
Sunt angajata de 2 luni, dar maine vreau sa demisionez.
Am gasit o adnotare la art 79, care spune :

10. Demisia salariatului încadrat prin contract de muncă pe durată determinată poate fi apreciată ca abuzivă, în cazul în care, din împrejurările concrete rezultă intenţia acestuia de a produce prejudicii angajatorului....

Se pot lega de mine ca imi dau demisia asa de repede ? Ca doar prejudicii n-am de gand sa produc angajatorului, doar vreau sa scap cat mai repede de acolo ?

Multumesc mult,

Cel mai recent răspuns: jondoe1 , utilizator 05:12, 17 Ianuarie 2011
Este bine sa iei de baza ce spune articolul si nu ce comentarii se fac.
Deci pasajul acela nu face parte din lege din cate am inteles.

Mii de multumiri,

In prealabil depuneti o cerere de concediu fara plata !!!! Nu rupeti toate puntile !!!
E un job la foc continuu, nu se accepta cfp, abea se gasesc persoane pentru a fi angajate.
Acolo e un fel de Sodoma si Gomora, cand te hotarasti sa pleci, nu trebuie sa mai privesti inapoi, trebuie sa fugi cat poti de repede.......
Nu ti se poate intampla nimic chiar daca cim este pe perioada determinata, conditia este sa acorzi pravizul de 15 zile. Esti liber sa-ti alegi locul de munca.

Alte discuții în legătură

Concediere...ajutor lilky lilky Patronul m-a dat afara, mi-a spus sa plec sa-mi gasesc loc de munca si salariul il voi primi in mod normal. Acuma ma ameninta ca daca nu-mi dau demisia, o sa ... (vezi toată discuția)
Va rog mult sa ma ajutati justme07 justme07 Buna ziua, Am 2 probleme: 1. Sunt angajata din data de 19.11.2009 ( am semnat un contract pe 3 luni ), si abia dupa ce am semnat contractul si am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Despre incetarea contractului individual de munca stabilit pe o perioada determinata de o luna de zile Blanchet Blanchet BUNA-ZIUA! AS DORI UN RASPUNS VITAL LA O INTREBARE VITALA:CE SA FAC SI CUM SA FAC? M-AM ANGAJAT ACUM DOUA ZILE LA O FIRMA CU CARE AM INCHEIAT UN CONTRACT ... (vezi toată discuția)