Am facut un accident si nu reusesc sa inteleg cine ste de vina eu sau ...evident celalalt conducator auto.
Am intrat pe o strada fara iesire si vroiam sa intorc masina ,era acolo o intrare la garaj unde orine poate intoarce masina,cum dadeam cu spatele a venit celalat si a intrat in mine, era imposibil sa nu ma vada eram iesita aproape total, el zice ca am aparut deodata.
Masina mea nu are nimic dar aripa masinii lui din partea soferului este indoita,
am chemat si politia care a luat masuratori dar nu au vrut sa-mi zica cine este vinovat ,au zic ca ar trebui sa stiu din moment ce am carnet de conducere.
Poate cineva sa ma ajute?
multumesc
Dupa parerea mea cam sunteti vinovata, Manevra de intoarcere cand vizibilitatea este ingreunata de obstacole trebuie sa se faca prin pilotare de catre o alta persoana. Iar cand aceasta persoana nu exista , manevra de intoarcere sau mers inapoi se face numai dupa ce ne-am luat toate masurile ca nu obstructionam traficul, chiar daca era o strada inchisa.
Va multumesc domnule, dar in cazul asta cealalta masina aproape nu avea pe unde sa treaca cum sa treaca ...peste mine?el a intrat in bordura
Sunt foarte suparata..va multumesc
Obligatia conducatorului auto de a se asigura cand merge cu spatele.
Se pare ca sunteti culpabila intrucat nu v-ati asigurat suficient inainte de efectuarea manevrei.
Revin , in aceeasi problema. Nu am avut acea hartie in caz de accidente, am stabilit ca el o sa ma sune ca s-o completam, el nu a mai sunat ,ce se poate intampla?
poate zice ca nu am raspuns la telefon...
In manevra de intoarcere ati intrat intr-un garaj sau pe un drum care duce spre un garaj. La iesirea in drumul pe care circula celalalt autovehicul Dvs nu aveati prioritate si trebuia sa acordati prioritate celuilalt autovehicul. Sunteti vinovata de producerea accidentului prin neacordarea prioritatii, fapta ce se sanctioneaza cu amenda si suspendarea dreptului de a conduce.