avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

mai am 2 luni de somaj (din 6 luni) daca raman insarcinata in aceste 2 luni beneficiez de ceva din partea statului?
mentionez ca in luna iulie am sustinut lucrarea de dizertatie si din data de 30.09.2010 sunt in somaj.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:46, 19 Ianuarie 2011
Dupa expirarea perioadei de somaj trebuie sa va angajati cu CIM pentru a putea beneficia de concediu de maternitate si de CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil virginia g virginia g Sunt insarcinata si lucrez cu cm pe perioada determinata,adica pe 31 sept imi expira contractul,iar eu ar tb sa intru in prenatal pe 10 sept.Aangajatorul a ... (vezi toată discuția)
Gravida pe perioada somajului.. maria 84maria24 maria 84maria24 Buna ziua Am si eu nevoie de un raspuns... Lucrez la o firma din septembrie 2006, iar acum cred ca mai putin de 2 luni nu va mai dura ..adica se inchide ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Intalnesc urmatoarea situatie, o angajata este in concediu crestere copil, 2 ani se implinesc in 15 iulie 2014. saptamana acesta m-a anuntat ... (vezi toată discuția)