avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Hartuire sexuala si violare de intimitate
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Hartuire sexuala si violare de intimitate

Buna ziua!
Apelez aici pentru ca am nevoie de ajutor specializat.
Povestea incepe asa...Acum 2 saptamani am dat la prietenul meu webcam si am acceptat sa ma dezbrac nestiind k el inregistreaza totul.Am facut-o de doua ori.Cand am vrut sa pun punct acestei relatii el mi-a zis k sunt niste filmulete inregistrate si ca o sa le posteze pe internet.zis si facut....le-a postat pe 13 ianuarie si apoi a trimis linkurile la toata familia si prieteni apoi el a circulat peste tot.Am incercat sa vorbesc cu el sa le stearga dar nu a fost de acord,am trimis e-mail la administratorul site-ului spunandu i sa le elimine deoarece nu au fost puse cu acordul meu,nu am primit din partea acestuia nici un raspuns.
Va rog mult sa ma ajutati!!!Nu stiu cum sa procedez

Nu aveti ce sa ii faceti mare lucru degeaba incercati sa il dati in judecata ca nu o sa castigati,incercati sa scapati cumva de filmulete cu administratorul siittu`lui sau poate si cu el daca o sa il convingeti.Altadata o sa va invatati minte in cine aveti incredere....si nu mai faceti dinastea.
multumesc mult!
dny Daniel a scris:
degeaba incercati sa il dati in judecata ca nu o sa castigati

De ce sustineti acest lucru?
In primul rand , dumneavoastra v-ati expus, prin transmiterea acelor imagini prin web cam.
Actiunea de a va filma , intr-adevar, nu a fost facuta avand acordul de vointa al dumneavoastra,insa nici nu contravine , din pacate , conduite pe care ati avut-o ( aceea de permisiune, din punctul meu de vedere).

Expunerea, insa , pe diverse site-uri , a unor fisiere obtinute prin filmarea dumneavoastra trebuia facuta avand consimtamantul dumneavoastra.
Pentru inceput ,pentru a mai diminua acest impact, luati legatura, cat de repede cu putina , si intr-un mod eficient , cu administratorii site-urilor, pentru e indeparta filmarile cu dumneavoastra, argumentand ca aceasta actiune a fost intreprinsa trecand peste dorinta dumneavoastra.

Ulterior, puteti investi instanta de judecata , in vederea recuperarii prejudiciului cauzat, ce tine de intimitatea dumneavoastra , si , de ce nu , chiar de imagine.
Daunele morale trebuie sa fie in acord cu suferinta ce va for pricinuita.

Increderea se castiga , in timp.Din pacate, nu toate persoanele dau dovada de loialitate si onestitate in relatiile pe care le au.



oricum singura sansa e sa iau legatura cu administratorul site-ului doar el poate sa controleze ce se intampla.Am mai luat legatura cu el si am mentionat k acestea nu au fost postate cu permisiunea mea dar nu am primit nici un raspuns.Si daca asa nu s-a putut o sa apelez la ajutor specializat,o sa se ajunga si in instanta daca trebuie pentru k nu este corect,legal si moral ceea ce au facut.Lucrurile nu trebuie sa ramana asa.Sunt constienta ca este vina mea k m-am expus dar nu are nimeni dreptul sa posteze mai ales fara aprobarea mea.

Alte discuții în legătură

Santaj stefan_ruxandra stefan_ruxandra ma puteti ajuta?nush daca ma adresez pe forumul care trebuie, dar iata ce vroiam sa va intreb:am o prietena care s-a despartit de prietenul ei, iar acesta are ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea video poate fi publicata fara consimtamantul protagonistului? mixandra mixandra Prietena mea a facut acum ceva ani in urma un filmulet nu tocmai \"ortodox\" pentru iubitul ei din acea vreme, iar acum \"domnul\" acela o ameninta ca va posta ... (vezi toată discuția)
Web xxx-ajutor myra_mhl myra_mhl Va rog sa imi spuneti si mie daca pot sa fac ceva,am vb cu cineva pe messinger,si am f atat de tampita si m am dezbracat in fara la web ,si acum ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)